HTML

Kövess Facebookon..

vagy Twitteren!

Follow ClimateOffice on Twitter

Utolsó kommentek

2008.11.21. 19:53 aandi

A magyar csapat

Kilenc fogyasztó, egy cél

 

A magyar csapat a nemzetközi mezőnyben is különlegesen sokszínűnek számít, van köztük építész, joghallgató, biológus, designer és cégvezető is. Hétköznapi, tehetséges fiatalok, akik sikeresek a szakterületükön, de fontosnak tartják, hogy mindennapi döntéseikben a környezetvédelem szempontjai is helyet kapjanak.

A több hónapnyi ötletelés és egyeztetés során úgy döntöttek, olyan programokat szeretnének hazánkban létrehozni, amelyek a karbontudatos fogyasztói magatartást népszerűsítik, azaz elősegítik a magyar társadalom és gazdaság elmozdulását egy klímatudatosabb működés felé. Újszerű azonban, hogy ők mindezt nem a fogyasztás radikális visszafogását célzó, a társadalmi folyamatokkal szembe menő programok keretében, hanem a tudatos választásokon alapuló életmódra buzdításon keresztül képzelik el.

 

balról: Pintér Erik, Koltai Tamás, Joós Andrea, Friedmann Viktor, Ferenczi Attila, Nagy Richárd, Litter Anna, Lukács Ákos, Bagó Ákos. Avagy a kilenc klímanagykövet. :-D

Szólj hozzá!

Címkék: magyar carbon csapat british low challenge europe council


A bejegyzés trackback címe:

https://klimairoda.blog.hu/api/trackback/id/tr25809849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása