HTML

Kövess Facebookon..

vagy Twitteren!

Follow ClimateOffice on Twitter

Utolsó kommentek

2012.04.19. 13:23 kosztyi1

Szabadegyetem 1/6

Tisztelt Olvasó, zajlik az élet a gödöllői Klímairodában!

Megrendezésre kelült az ez évi első Szabadegyetem. Az előadás a Szent István Egyetem (SZIE) I. előadójában volt megrendezve március 30-án, 10 órai kezdettel. Az előadók Dr. Grabner Péter, a Magyar Energia Hivatal alelnöke, és Prof. Dr. Tóth László, egyetemi tanár és a SZIE Klímatanács elnöke voltak.

 

Ebben a félévben az előadások témái az emissziós technológiákra és innovációkra vonatkoznak, így nem meglepő, hogy az első előadás témái az energiatermelés, fogyasztás, szállítás, pazarlás kontextusai, az „energiaszámlák titkai” – az importenergia függőség költsége/energiatőzsde.

 Az előadás hangulatáról pozitív visszajelzéseket kaptunk, az egyik résztvevő, Gazdig Márton szerint „komoly volt a téma, de a hangulat könnyed, az előadások végén lévő nyereményjátékban, amivel bögréket lehetett nyerni, nagyon sokan adtak helyes válaszokat, és a hallgatóság által feltett kérdések is nagyon tetszettek.” A rendezvényen nagyon sokan részt vettek, egyetemista hallgatók, tanárok, fiatalabbak és idősebbek. A rendezőknek köszönjük szépen a profi munkát!

 

A következő előadás április 20-án a SZIE I. előadójában lesz a téma: Karbon barát életmód, otthon, a karbon lábnyom mindennapjai.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://klimairoda.blog.hu/api/trackback/id/tr864460947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása