HTML

Kövess Facebookon..

vagy Twitteren!

Follow ClimateOffice on Twitter

Utolsó kommentek

2008.12.04. 16:48 aandi

Lukács Ákos

Lukács Ákos

 

Ákos, a Klímairoda projekt mozgatórugója, a Szent István Egyetem nappali doktorandusz hallgatója, témája az emissziókereskedelem vizsgálata. Leginkább az a kihívás foglalkoztatja, amely előtt a világ is áll: hogyan érhető el az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése a társadalom és a gazdaság legkisebb szükséges áldozat-vállalásával. Az egyetemen környezetgazdaságtant és externália-gazdaságtant oktat, TDK-s és diplomamunkán dolgozó magyar és Erasmus diákoknak segít, illetve az Egyetemi Klímatanács munkáját is támogatja. Hobbija a népzene, nagybőgős, zenekarával rendszeresen koncerteznek itthon és külföldön is.

 

 

1 komment

Címkék: ákos lukács british klímanagykövet council climate advocate


A bejegyzés trackback címe:

https://klimairoda.blog.hu/api/trackback/id/tr95804319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loncza59 2009.06.30. 13:17:05

Jó napo!
Pestiné Bóna Ilona vagyok.Az édesapám nevében írok.Küldött Önnek egy levelet/Bóna László, Debrecen/.Kb.30 éve foglalkozik a hulladékfelhasználás és ujra hasznosítás problémájával,de nem talált fülekre a dolog.A 70-80-as években nem is foglalkoztak ilyen jellegű dolgokkal.A karbon tak.életm. lehetősége is benne van.Kérem válaszoljon a levélre.Tisztelettel:Bóna Ilona
süti beállítások módosítása