HTML

Kövess Facebookon..

vagy Twitteren!

Follow ClimateOffice on Twitter

Utolsó kommentek

2008.12.04. 16:02 aandi

MTA-n jártunk

HOPPÁ! A kék részt ismerjük, de a lila rész nagyon nagy! Az ERDŐÍRTÁSOKról alig esik szó a médiában, pedig a fosszilis tüzelőanyagok után az a legnagyobb ÜHG-tevékenységünk:

Tehát ma volt a VAHAVA és az MTA közös szervezésében egy előadás, vagyis inkább konferencia és vitadélután. Vagy mondjuk, hogy kettő: Részletek ITT. Az egyik szervező látván a metróban a cikket rólunk írt a BC-nek, hogy ajánlja az eseményt. lelkesen fel is vonultunk, Luki, Tomi, Ricsi és joómagam (ehe-ehe). Érdekes és fontos dolgokat hallottunk, nagy és tudós embereket láttunk, mély és nagyon tudományos kutatások eredményeit hallgattuk meg. Akit érdekel a tematika, az nézze meg a fenti linket, ott bővebben olvashat minden témáról. Mi teljesen elfáradtunk, egyrészt szellemileg, másrészt testileg, mert 10 kiló könyvvel tértünk haza. Úgyhogy most inkább következzen egy személyes élmény, meg pár fotó.

Az vitadélutánról kifele jövet egy szimpatikus idős úrral egyszerre értem oda a lépcsőhöz. Lefele menet, ahogy lépegetünk, egyszer csak megszólalt. "Magácska teljesen úgy néz ki, mint azok a szobrok, melyek itt a folyosókon vannak." Elmosolyodtam, szépen megköszöntem a kedves bókot, majd kacsintottam egyet a lépcsőfordulóban szembejövő Széchenyi torzóra... :-D

A programon mellesleg nagyon sokan voltak, tudósok, professzorok, miniszterek, jobbára negyven éven felüliek.

Fontos volt, hogy ott voltunk, a Guide-hoz, az irodához és a Pestiest kiadványhoz is rengeteg ötletet és kapcsolatot gyűjtöttünk be.

Befejezésül álljon itt a mottó: "Úgy kell élnünk, hogy okos emberek márpedig nincsenek. Mert az intelligens soha sem hiszi el magáról, hogy elég okos, az unintelligens pedig azt nem hiszi el, hogy soha nem lesz az."

Amen. :-)

Ez pedig a kivetítőn szereplő stratégiai cél, ami meglehetősen átfed a mi céljainkkal. Társadalmi támogatottságunk és elismertségünk mérhetetlenül nagy. :-D

Joós Andi

1 komment

Címkék: előadás konferencia stratégia klímaváltozás nemzeti mta vahava nfa nés éghajlatváltozási


A bejegyzés trackback címe:

https://klimairoda.blog.hu/api/trackback/id/tr61804245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ERIC (törölt) 2008.12.04. 20:14:48

Mennyire igaz a mottó....!
süti beállítások módosítása