HTML

Kövess Facebookon..

vagy Twitteren!

Follow ClimateOffice on Twitter

Utolsó kommentek

2008.12.23. 00:27 aandi

Országgyűlési Biztos Hivatala

Patrónusunknál, Fülöp Sándornál jártunk a minap. A találkozó jól sikerült, következzen egy részlet a Jövő Nemzedékek Ombudsman honlapjáról (innen), és néhány fotó:

„A felsőoktatásban tanulók nagy valószínűséggel formálják majd azok véleményét, akikkel együtt dolgoznak, élnek. Ha ők úgy élnek, hogy figyelemmel vannak az üvegház hatású gázok kibocsátásának csökkentésére, pl. amikor közlekedési eszközt választanak, több vagy kevesebb hulladékot tartalmazó árut vásárolnak, azt a környezetük sok esetben példaként fogja követni – ez fontosabb minden jogszabálynál és hatósági határozatnál"— emelte ki a biztos. A találkozón irodája szakmai támogatásáról biztosította a fiatalokat, kérte, hogy programjaik tervezésénél megvalósításánál feltétlenül alapozzanak a felsőoktatási intézményekben meglévő környezettudatos kezdeményezésekre, működjenek együtt a meglévő szervezetekkel. Kifejezte szándékát, hogy a jövőben rendszeresen kíván találkozni a „klímanagykövetekkel”.

Szólj hozzá!

Címkék: jövő zöld sándor ombudsman fülöp nemzedék biztos országgyűlési klímanagykövet


A bejegyzés trackback címe:

https://klimairoda.blog.hu/api/trackback/id/tr86837724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása