HTML

Kövess Facebookon..

vagy Twitteren!

Follow ClimateOffice on Twitter

Utolsó kommentek

2009.03.27. 14:36 AANNA

Megnyílt!

Igenigenigen megnyílt!!!:)

Az egyetemen sok-sok lábnyom vezetett a tett színhelyére, szerencsére sokan követték is a jeleket, s vettek részt a klímairoda megnyitóján. Fogadtak minket a Klímatanács tagjai, pezsgett az élet, sok tanárt és diákot vonzott az új  üde színfolt.

Azon kaptuk magunkat, hogy csak úgy záporoznak a kíváncsi kérdések, sokakat érdekelt a klímairoda, ahová önkéntesnek továbbra is lehet jelentkezni a www.klimairoda.hu oldalon. Jó érzés volt meghallgatni a sok lelkesítő beszédet, mindenki a folytatásra bíztatott minket, s ez persze nem is fog elmaradni.:) S amíg sokan környezetvédelemmel kapcsolatos játékokon vettek részt, fergetes hangulatot csinált Muzsnyai Márti és karbonképregényünk egyik főszereplője, Kardos-Horváth Janó.

Egy korábbi bejegyzésben Andi már feltett pár fotót, most jöjjön még néhány, hogy mindenki láthassa, mi történt!:)

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://klimairoda.blog.hu/api/trackback/id/tr801029304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása