HTML

Kövess Facebookon..

vagy Twitteren!

Follow ClimateOffice on Twitter

Utolsó kommentek

2009.05.22. 17:53 AANNA

Fogadás

A brit nagykövet rezidenciáján jártunk fogadáson, mely a British Council távozó magyarországi igazgatója tiszteletére lett rendezve.

Állok az utcán, hallom ahogy bent megszólal a kint megnyomott csengő, ajtó kinyílik, pincér rögtön ott terem előttem egy tálcával, well, mi legyen a welcome drink? Pezsgő, bor, üdítő? Naná hogy bor, száraz fehér. Mint mindig.

Szép minden és nyugodt, bájosan trécselnek az emberek, nekem meg eszembe jut Juan Marsétól egy könyv, Utolsó délutánok Teresával. Télen olvastam, vonaton, BKV-n, megállókban állva, s fülembe cseng egy könyvbéli villában játszódó jelenet mondata, valahogy úgy szól, hogy "ebben a villában könnyű volt szeretni embertársunkat mint önmagunkat." S arra gondolok, hogy jó lenne akkor is, amikor nehéz, távol rózsaligettől és pezsgőbuboréktól. Persze nem véletlenül "britishcouncilozunk" (ez az ige csak Neked szól Sandi), közvetve-közvetlenül mindenki ezt csinálja.

S közben a pincér újra jön, én meg újra zavarban vagyok, hogy egy nálam csak kicsivel idősebb valaki magáz és kiszolgál.

Kezdődik a műsor, melynek számunkra fénypontja az Instant Klíma nevű formáció ( http://klimairoda.blog.hu/2009/03/02/studio_2009 ) előadása, Andi, Atesz, Luki, újra szuperek voltatok! Nem kevésbé a Mi Kis Városunk-bejátszás.:)

Később vacsora, újabb kör bor, és a meglepetés: a trambulin a kert végén! Persze hogy ugráltunk rajta az éj leple alatt.:)

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://klimairoda.blog.hu/api/trackback/id/tr301137810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aandi 2009.05.22. 19:41:28

Volt trambulin?!?! Fú, a királynő buljián mindenképp mutassátok meg! :-D Anna, köszi a dicséretet, hízunk rendesen. :-) A Mi kis városunk megemlítésétől pedig aztán szanaszéjjel olvadtam.. :-)
süti beállítások módosítása