HTML

Kövess Facebookon..

vagy Twitteren!

Follow ClimateOffice on Twitter

Utolsó kommentek

2009.03.16. 00:07 AANNA

A sajtót is tájékoztattuk

A Brit Nagykövetségen jártunk március 10-én, ahol sajtótájékoztató keretében számoltunk be eddigi közös munkánk gyümölcséről: megnyílik a klímairoda Gödöllőn! Ááááá!!!

Rögtön a regisztrációnál érdekesség várta az érkezőket: honnan jöttél, mivel jöttél? No persze nem akarunk semmilyen adattal visszaélni, pusztán a megtett utak és a közlekedési eszközök alapján kiszámolva kiegyenlítjük a rendezvény CO2-kibocsátását.

Köszöntőt mondott Greg Dorey nagykövet, akinek első mondata után azt hittem, csak a "Tisztelt hölgyeim és uraim!" fog magyarul szólni. És nem, végig magyarul hallgattuk tőle a legkacifántosabb kifejezéseket is, köszönet érte! Eljött védnökünk, Fülöp Sándor és gödöllői részről Fogarassy Csaba is, az ő rövid köszöntőjük után a mi Sandink elmondta a program történetét, és bemutatott minket.

Luki és Ricsi beszéltek a klímairodáról,  a visszajelzések szerint nagyon informatívak voltak.:) Minden részvevőt egy klímairodás ruhaszatyorral bocsátottunk útjára, benne UO-tollal, újrahasznált anyagból készült pen drive-val (rajta a sajtóanyaggal), virágmagvakkal és virágfölddel, jelképesen szemléltetve, hogy az emberi CO2-kibocsátásnak mekkora súlya van. S ha sokakhoz (pl. patrónusunkhoz) hasonlóan Nektek is megtetszett a nyakkendőnk, szóljatok Ákosnak, talán még tud szerezni.:)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://klimairoda.blog.hu/api/trackback/id/tr271004649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aandi 2009.03.16. 09:42:33

a sajtot. nyamm. megtájékoztattuk, azám.

Hufnagel István 2009.03.16. 15:21:01

Nyakkendőt nekem is!!! (Majd holnap...) Pápay Gergő voltam.
süti beállítások módosítása